Грибник

Грибник

Объявление

Мета даного сайту - залучення уваги до однієї з найбільш перспективних галузей рослинництва - грибівництва. Вирощуючи печериці, можна отримувати до 300 кілограм продукції з одного квадратного метра на рік. Цілорічний цикл вирощування, висока рентабельність (в середньому 30 - 40%), можливість механізації і автоматизації основних технологічних процесів, використання в якості основної сировини відходів сільського господарства, необмежений ринок збуту - ось далеко не повний перелік переваг грибівництва. Матеріали сайту допоможуть Вам отримати загальне уявлення про технології приготування компосту та вирощування печериць. Ми готові на взаємовигідних умовах надати Вам детальну інформацію, засновану на практичному досвіді роботи з компостом і печерицями в промислових умовах, і допомогти освоїти цей вид бізнесу.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Грибник » Закуски » Запечені гриби


Запечені гриби

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Переглянути рецепти з фото можна тут

http://www.gotovim.ru/pics/sbs/gribyvbulochk/m00.jpg

0

2

http://bestrecept.in.ua/wp-content/uploads/2012/10/4.jpg

Інгредієнти:

Печериці, каперси, дрібно нарізаний часник, кілька маленьких кубиків вершкового масла, сухе біле вино, оливкова олія, сіль, перець.

Спосіб приготування:

Змішуємо всі інгредієнти: печериці, каперси, дрібно нарізаний часник і кілька маленьких кубиків вершкового масла. Перемішуємо.

Потім заливаємо менше, ніж на половину, сухим білим вином, додаємо трішки оливкової олії, сіль і перець і готуємо в духовці при 230 градусах 15−20 хвилин.

Готові гриби можете скропити лимонним соком і посипати зеленню!

Джерело

0

3

Печериці запечені з майонезом

http://www.kingsmak.com.ua/preview.php?file=shampin.jpg&width=512

Інгридієнти:

печериці 0,5 кг (великі), 2 цибулини, сухарі мелені, майонез "До посту" ТМ "Королівський смак", олія соняшникова для обсмажування, сіль, спеції для грибів.

Приготування:

Гриби миємо, обсушуємо, відокремлюємо ніжки від шляпок. Ніжки нарізаємо дрібно, додаємо нарізану дрібно цибулю, обсмажуємо на соняшниковій олії, додаємо товчені сухарі, солимо за смаком, додаємо мускатний горіх, базилік. Отриманою сумішшю заправляємо шляпки, зверху змащуємо пісним майонезом. Запікаємо в духовці 30-40 хвилин (залежно від розміру печериць)

Джерело

0

4

Запечені шампіньйони

http://fantom2.org.ua/_pu/17/s95114013.jpg
інгредієнти:
печериці,
цибулю,
сир,
майонез,
кріп,
картопля,
Спеції.

Покроковий рецепт:
Для любителів грибочків, хочу запропонувати приготувати запечені печериці з сиром. Така закуска завжди актуальна як на сімейній вечері, так і на святковому застіллі. Готувати шампіньйони запечені в духовці швидко і просто, ну а їсти дуже смачно)))

Отже, вибираємо красиві печериці, бажано не дуже маленькі. Видаляємо у них ніжки. Лук шаткуємо й обсмажуємо на рослинному маслі, ніжки грибів теж подрібнюємо і відправляємо в сковорідку, одну невелику картоплину натираємо на тертці і туди ж. Солимо і перчимо все за смаком. Смажимо овочі до повної готовності.

Капелюшки печериць заповнюємо нашої овочевою сумішшю, зверху посипаємо тертим сиром і змащуємо майонезом. Запікаємо печериці з сиром у духовці хвилин 20, до утворення золотистої скоринки. Потім викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню кропу і подаємо до столу.

Джерело

0

5

Печериці, запечені в сметані
Свіжі печериці обчищають, промивають, нарізують дрібними шматочками, солять, посипають меленим перцем і підсмажують на сковороді з розігрітим жиром протягом 10—15 хвилин. Потім до них додають дрібно нарізану і підсмажену на маслі цибулю, пшеничне борошно, підсмажують ще 5 хвилин, заливають сметаною і добре проварюють.

Готові печериці заправляють сіллю на смак, укладають на сковороду або в неглибокий сотейник, посипають сухарями, збризкують маслом і ставлять в духовку зарум'янитись. Після того, як на печерицях утвориться золотиста кірочка, їх подають на стіл.

На 1 кг свіжих печериць  — 3 ст. ложки вершкового масла, 2/3 склянки сметани, 2 ст. ложки борошна, 2 цибулини, 2 горошини чорного перцю.

Джерело

0

6

Печериці, запечені з тим'яном, лимоном та пармезаном

http://smak.ua/media/file.n1703975.jpg?i=1703975-1362076734&options=307:0:0

Інгрідієнти
печериці різані стерилізовані "Долина желаний" - 200 г.
цедра лимона - 2 ст.л.
тим'ян свіжий подрібнений - 1 ст.л.
пармезан тертий - 2 ст.л.
сіль - за смаком
перець - за смаком
оливкова олія - 3 ст.л.

Гриби відкинути на друшляк, щоб стікла рідина.

Змішати цедру лимона та листя свіжого тим'яна.
Посолити, поперчити, додати олію.
Змішати гриби з сумішшю цедри та тим'яна.
Викласти гриби у форму, застелену пергаментом. Запікати 15 хв. в заздалегідь розігрітій до 180С духовці.
Пармезан натерти.
Вийняти гриби з духовки, посипати пармезаном і відправити в духовку ще на 2-3 хв.

Джерело

0

7

Печериці, запечені з рисом
http://pda.recepti.biz.ua/images/ovochi/pecherici-zapecheni-z-risom_1.jpg
інгредієнти:

    Рис (варений)
    Помідор
    Цибуля ріпчаста (обсмажена)
    Масло вершкове
    Борошно
    Молоко
    Сир твердий
    Спеції

На варений рис викласти гриби, попередньо обсмажені з цибулею.

Зверху викласти нарізані свіжі помідори.

Соус: вершкове масло розтопити, спасерувати в ньому борошно протягом 1 хвилини, розвести молоком, посолити і варити 5 хвилин при слабкому кипінні.

Рис Посипати тертим сиром.

Помідор Запікати 30 хвилин при температурі 200°С.

Джерело

0

8

Печені фаршировані шампіньйони

http://dreamfood.ua/uploads/posts/2011-02/thumbs/1296515806_025.jpg

Печені фаршировані шампіньйони

Печені фаршировані шампіньйони

великі шампіньйони-12шт
цибуля-1шт
сир-150грам
сухарі паніровочні-1столова ложка
сіль, перець до смаку.

Шампіньйони помити, почистити, просушити. Ножичком вирізати ніжки.
Шляпки викласти на, змащену олією, бляшку і легенько посолити кожну шапку в середині.
Цибулю і ножки шампіньйонів порізати дрібненько. Сир натерти на середній терці. Цибулю обсмажити на олії 2-3хвилини, додати ніжки, посолити, поперчити і прожарити 5хвилин. Додати паніровочні сухарі і перемішати. Зняти з вогню і трошки охолодити. До тепленької маси додати сир (трошки залишити), вимішати і начинити шляпки шампіньйонів. Кожну шляпку посипати трошки сиром. Поставити в духовку нагріту до 190-200 градусів. Пекти 10-12 хвилин.

Джерело

0


Вы здесь » Грибник » Закуски » Запечені гриби