Грибник

Грибник

Объявление

Мета даного сайту - залучення уваги до однієї з найбільш перспективних галузей рослинництва - грибівництва. Вирощуючи печериці, можна отримувати до 300 кілограм продукції з одного квадратного метра на рік. Цілорічний цикл вирощування, висока рентабельність (в середньому 30 - 40%), можливість механізації і автоматизації основних технологічних процесів, використання в якості основної сировини відходів сільського господарства, необмежений ринок збуту - ось далеко не повний перелік переваг грибівництва. Матеріали сайту допоможуть Вам отримати загальне уявлення про технології приготування компосту та вирощування печериць. Ми готові на взаємовигідних умовах надати Вам детальну інформацію, засновану на практичному досвіді роботи з компостом і печерицями в промислових умовах, і допомогти освоїти цей вид бізнесу.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Грибник » Перші та другі страви » Грибні котлети


Грибні котлети

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Переглянути рецепти і фото можна тут

http://imgs.gotovim.ru/pics/sbs/kotletveshenky/00.jpg

0

2

Котлети з печериць

http://shefkuhar.com.ua/uploads/posts/2013-06/thumbs/1372499113_z-pecheric8.jpg

Інгредієнти :
Печериці - 400 гр.,
Картопля - 2 шт.,
Цибуля - 2 шт.,
Манка - 3 ст. л.,
Паніровочна суміш,
Олія соняшникова,
Сіль, перець.

Спосіб приготування:
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо в невеликій кількості олії.

Окремо тушкуємо гриби до повного випаровування води.

Перемелюємо все в блендері (або на м'ясорубці), Швидкість потрібно включити невелику, гриби не повинні перетворитися в однорідну «кашу», нехай будуть невеликі шматочки, так структура готових котлет буде цікавішою.

Сиру картоплю чистимо і також подрібнюємо в блендері.

Змішуємо гриби, цибулю, картоплю, манку, додаємо сіль і перець.
Перемішуємо грибний фарш і ще трохи тушкуємо, близько 2-3 хвилин.

Перед тим як почати формувати котлети, приготуйте чашку з чистою водою, для того щоб змочувати в ній руки. Тоді котлети будуть рівними і акуратними, а фарш не буде прилипати до рук.
З фаршу робимо котлети, обвалюємо їх у панірувальній суміші і обсмажуємо на соняшниковій олії з двох сторін. При необхідності доводимо до готовності під кришкою.

Готові котлети можна подавати з пюре, з білим або крансым соусом.

Грибні котлети можна приготувати на пару, смак буде ні трохи не гірше.

Смачного!

Джерело

0

3

Котлети з печериць

Інгредієнти:

    шампіньйони - 800г
    манна крупа - 3 ст.л.
    цибуля ріпчаста - 3 великих цибулини
    масло - 3 ст.л.
    сухарі, перець, сіль - за смаком

Приготування: Очищені вимиті шампіньйони дрібно порубати, покласти в сотейник і тушкувати в олії, поки що виділився з грибів сік не упарітся наполовину. Потім всипати манну крупу і 5-10 хвилин томити на слабкому вогні. Ріпчасту цибулю дрібно нашаткувати, підсмажити в олії і додати до грибів. Отриману масу посолити, поперчити і в гарячому вигляді обробити на котлети. Котлети обваляти в сухарях, підсмажити на сковороді до утворення румяної скоринки, а потім поставити в духову шафу. До готових гарячим котлетками подають сметанний або грибний соус.

Джерело

0

4

Курячі котлети з печерицями та сиром

http://cook.jijour.com/wp-content/uploads/2011/12/kuryachi-kotleti-z-pechericyami-ta-sirom-300x201.jpg

Інгредієнти

    600 гр. курячого фаршу
    150 гр. печериць
    150 гр. сиру
    1 пучок кропу
    200 гр. панірувальних сухарів
    1 щіпка солі
    1 щіпка меленого чорного перцю

Спосіб приготування

    Печериці порізати, обсмажити в олії до м'якості і з'єднати з потертим на крупну тертку сиром і рубаною зеленню кропу.
    Взяти шматочок фаршу і покласти на долоню у вигляді млинчика. У серединку помістити начинку й загорнути.Курячі котлети з печерицями та сиром 1Курячі котлети з печерицями та сиром 2
    Обваляти курячі котлети з печерицями та сиром у панірувальних сухарях і обсмажити з обох боків до готовності.
    Смачного!

Джерело

0

5

http://dreamfood.ua/uploads/posts/2013-04/1365567264_1332255019.jpg

Грибні котлети

Інгредієнти:

5 - 6 печериць
1 велика цибулина
2 - 3 яйця
борошно
0,5 - 1 ч. л. розпушувача
сіль, мелений перець

Печериці почистити і порізати кубиками.
Цибулину порізати маленькими кубиками.
Цибульку посипати сіллю, розім'яти пальцями, відставити на 15 - 20 хвилин, щоб зм'якла.
Поки стоїть цибулька - печериці вимішати з яйцями в мукою (або манкою) - поставити, щоб загусло.
Змішати цибулю з грибами, поперчити на свій смак.
Смажити на олії.

Джерело

0

6

Котлети з печерицями

Інгредієнти

    Куряче філе 1 кг
    Печериці 300 г
    Вершки 200 г
    Борошно 2 ча.л.
    Яйце 1 шт.
    Батон 100 г
    Молоко 2 ст.л.
    Олія 100 г
    Сіль 0 на свой вкус
    Перець 0 на свой вкус
    Печериці 300 г
    Вершки 200 г
    Борошно 2 ча.л.

Процес приготування

    1 Куряче філе помити й акуратно відбити; посолити, поперчити. Взяти вершки і довести на слабкому вогні до кипіння; додати борошно, ретельно перемішати і варити приблизно 5 хвилин.
    2 Посмажити гриби на розігрітій з олією сковороді (приблизно 20 хвилин), періодично помішуючи. До обсмажених грибів додати отриманий соус; перемішати, зняти з вогню не доводячи до кипіння.
    3 Взяти філе, викласти на нього гриби в соусі. Згорнути філе у вигляді котлети, поставити в холодильник на 10 хвилин. Батон натерти на дрібній тертці. Потім взяти яйце і збити з молоком.
    4 Куряче філе вмочити в яєчно-молочну суміш, обваляти в хлібних крихтах і обсмажити протягом 10 хвилин з кожного боку. Перекласти філе в каструлю, додати півсклянки кип'яченої води і тушкувати на маленькому вогні 40 хвилин.

Джерело

0


Вы здесь » Грибник » Перші та другі страви » Грибні котлети