Грибник

Грибник

Объявление

Мета даного сайту - залучення уваги до однієї з найбільш перспективних галузей рослинництва - грибівництва. Вирощуючи печериці, можна отримувати до 300 кілограм продукції з одного квадратного метра на рік. Цілорічний цикл вирощування, висока рентабельність (в середньому 30 - 40%), можливість механізації і автоматизації основних технологічних процесів, використання в якості основної сировини відходів сільського господарства, необмежений ринок збуту - ось далеко не повний перелік переваг грибівництва. Матеріали сайту допоможуть Вам отримати загальне уявлення про технології приготування компосту та вирощування печериць. Ми готові на взаємовигідних умовах надати Вам детальну інформацію, засновану на практичному досвіді роботи з компостом і печерицями в промислових умовах, і допомогти освоїти цей вид бізнесу.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Грибник » Перші та другі страви » Тушковані гриби


Тушковані гриби

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Тушкування, так само як і забуте нині томління в російській печі, були найбільш поширеними способами теплової обробки у вітчизняній кулінарній практиці. Як правило, тушкували в глиняному посуді, тому тушковані гриби в горщиках - класика російської кухні, одне із знаменитих національних страв. У традиційну рецептуру його включені овочі (морква, цибуля, селера, картопля), м'ясо і сметанний соус або вершки. Втім, гриби прекрасно поєднуються з багатьма іншими продуктами: сиром, капустою, горіхами, анчоусами, квасолею, яйцем, рибою, а також з фруктами (грейпфрутом, яблуками). Кращими приправами до тушкованим грибам вважаються часник, петрушка і коріандр. Залежно від рецепту тушковані гриби подаються в холодному або гарячому вигляді, в якості закуски або гарніру.

Рецепти

http://imgs.gotovim.ru/pics/sbs/gribsmetan/00.jpg

0

2

Тушковані шампіньйони зі сметаною

Інгредієнти

свіжі шампіньйони – 500 гр.
сметана – 400 гр.
мука – 2 столових ложки
яйця – 2 шт.
сіль, перець, прянощі та зелень – за смаком
Спосіб приготування

    Гриби нарізати та смажити на середньому вогні 5 хвилин.
    Тим часом збити сметану із яйцями та мукою, додати прянощі та зелень, добре перемішати.
    Рівномірно вилити на шампіньйони та тушити ще 5 хвилин.

http://bonduelle.ua/files/_contents/8238/icon/mini_roasted_mushrooms_with_sour_cream.jpg

Джерело

0

3

Печериці Тушковані

Інгредієнти:

1. гриби (печериці) — 300 г;
2. цибуля (середня) — 2 шт.;
3. мајонез — 1,5 ст. л.;
4. сіль «екстра» — дрібка (до смаку);
5. олія (для змащування) — дещиця.
Спосіб приготування
    Гриби почистити, помити у мисці, порізати на невеликі частини. Варити 5-7 хвилин в киплячіј воді на слабкому вогні, знявши з них пінку. Тим часом, на змащеніј олією пательні, підсмажити до золотавого кольору середньо порізану цибулю. Потім туди викласти відварених грибів, посолити, за бажання можна трохи поперчити, додати мајонезу ј тушкувати 15-20 хвилин, за трішки зсунутого на бік дашка, іноді перемішуючи.
    Готові страви з грибів зберігати на холоді в емальованому посуді, але не більше доби.

    N. B. Ніколи не застосовуйте «домашніх» методів визначення отруйності грибів з використанням цибулини або срібних ложок — вони помилкові. Срібло темніє від взаємодії з амінокислотами, які є ы у їстівних, і в отруйних грибах, а колір цибулі змінюється під впливом ферменту тирозинази, який також міститься в усіх грибах.

    Смачного!

http://i.i.ua/cook/middle/1/8/7381.jpg?7458

Джерело

0

4

Тушеные шампиньоны в сметане

Ингредиенты рецепта: Тушеные шампиньоны в сметане 1) шампиньоны - 1кг 2) морковь - 1 шт. 3) лук - 2 шт. 4) сметана - 200 гр 5) твердый сыр - 100 гр 6) подсолнечное масло - 100 гр. 7) зелень петрушки и укропа - пол пучка 8) мука - 2 ст. ложки 9) соль - по вкусу

Берем тщательно моем шампиньоны, при этом чистить их не обязательно. Режем сначала пополам, а потом пластинками - вдоль гриба. Высыпаем на хорошо разогретую сковородку и жарим. Также нарезаем кольцами лук и трем на терке морковь, обжариваем их на подсолнечном масле до золотистого цвета (отдельно от грибов). Когда грибы обжарятся (минут 20-25 на сильном огне), солим их, добавляем обжаренный лук, сметану. Все перемешиваем и всыпаем, помешивая, муку. Масса сразу густеет. Затем мы посыпаем ее натертым твердым сыром и порезанной зеленью. Подавать это блюдо стоит горячим. Приятного аппетита!

http://talia.ua/sites/default/files/imagecache/watermark/recepti/4/tushenye_shampinony_so_smetanoy.jpg

Джерело

0

5

Тушковані печериці
Вам знадобиться:

    500 г печериць, нарізаних скибочками
    1/8 ч.л. сухого орегано
    1 зубчик часнику
    30 г вершкового масла
    1/2 ст.л. оливкової олії
    1/2 ст.л. бальзамічного оцту
    сіль і перець

Спосіб приготування:
Розтопити масло разом з оливковою олією у великій сковороді на середньому вогні.

Додайте бальзамічний оцет, часник, орегано і гриби.

Тушкуйте 20 хвилин. Посоліть і приправте перцем за смаком. Тушковані печериці готові.
Смачного!

http://kulinarni-recepty.com.ua/images/foto/gribi/tushkovani%20pecerici/tushkovani%20pecerici.jpg

Джерело

0

6

Тушкована морква з грибами та горошком

https://lh3.googleusercontent.com/-XbdOn6hAyns/TyKWO4WlF2I/AAAAAAAABPI/jaMeAT50spI/s800/DSC_0930.jpg
500 г моркви
100 г зеленого консервованого горошку
100 г дрібних печериць
1 ст.л. сметани
вершкове масло, сіль, мускатний горіх

Печериці помити, розрізати пополам більші та злегка протушити на вершковому маслі. Обережно вийняти і в цьому ж маслі тушкувати моркву поки не зм'якне.

Всипати горошок, а згодом, через хвилин 5 печериці. Посолити. Накрити кришкою і тушкувати ще 5 хвилин, після чого додати 1 ст. л. сметани, перемішати і готово :)

Джерело

0


Вы здесь » Грибник » Перші та другі страви » Тушковані гриби