Грибник

Грибник

Объявление

Мета даного сайту - залучення уваги до однієї з найбільш перспективних галузей рослинництва - грибівництва. Вирощуючи печериці, можна отримувати до 300 кілограм продукції з одного квадратного метра на рік. Цілорічний цикл вирощування, висока рентабельність (в середньому 30 - 40%), можливість механізації і автоматизації основних технологічних процесів, використання в якості основної сировини відходів сільського господарства, необмежений ринок збуту - ось далеко не повний перелік переваг грибівництва. Матеріали сайту допоможуть Вам отримати загальне уявлення про технології приготування компосту та вирощування печериць. Ми готові на взаємовигідних умовах надати Вам детальну інформацію, засновану на практичному досвіді роботи з компостом і печерицями в промислових умовах, і допомогти освоїти цей вид бізнесу.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Грибник » Перші та другі страви » Грибні запіканки


Грибні запіканки

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Переглянути рецепти можна тут

http://receptiki.com.ua/images/2/1462.jpg

0

2

М’ясна запіканка з печерицями під соусом «Бешамель»

Інгредієнти:
картопля - 500 г,
м’ясний фарш - 500 г,
печериці - 400-500 г,
цибуля - 1-2 шт.,
пшеничне борошно - 2 ст. л.,
часник - 1-2 зубчики,
майонез Олейна,
олія Олейна,
помідори черрі - для прикрашання,
сіль, перець,
приправа для грибів,
зелень петрушки та кропу.

М’ясна запіканка з печерицями під соусом «Бешамель»

Цибулю почистити, мілко нарізати, обсмажити, додати гриби і смажити ще 5-7 хв.

Посолити і посипати приправою для грибів та борошном, перемішати.

Картоплю почистити, нарізати невеликими шматочками, відварити до напівготовності.

Часник пропустити через прес, зелень подрібнити.

Фарш обсмажити, потім пропустити через м’ясорубку, додати зелень, часник, посолити, поперчити.

У змащену олією Олейна форму викласти шарами: картопля, фарш, майонез Олейна, цибуля з грибами.

Приготувати соус: на пательні розтопити вершкове масло, додати борошно і перемішати. Поступово вливати гаряче молоко.

Постійно помішуючи, варити 1-2 хв.

Посолити, поперчити, залити соусом запіканку і запікати 20 хвилин.

Прикрасити зеленню кропу та помідорами черрі.

Джерело

0

3

Овочева запіканка з печерицями

http://gotuemo.com/upload/images/Drygi%20stravu/Ovochevi%20stravu/Ovocheva%20zapikanka%20z%20pecheruzjamu/%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0%20%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%96%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0.jpg
Інградієнти:

*      капуста цвітна - 1 / 2 шт

*      печериці- 300 г

*      яйце- 2 шт.

*      молоко- 200 г

*      сир твердий - 150 г

*      цибуля -1 шт.

*      помідор- 1-2 шт.

*      сметана- 2 ст. л.

*      зелень

Спосіб приготування:

1.      Відварюємо цвітну капусту 3-4 хвилини в киплячій воді, додавши солі.

2.      Грибочки розрізати навпіл, а маленькі за розміром цілком.

3.      У форму даємо 1 ложку соняшникової олії. Додаємо гриби та смажимо 3-4 хвилини. До суміші додаємо нарізану цибулю.

4.      Трошки обсмажуємо цибулю, додаємо відварену цвітну капусту. Солимо, перчимо, додаємо нарізаний помідор.

5.      Готуємо соус: збиваємо яйця, додаємо молоко, сметану і натертий сир.

6.     Заливаємо соусом капустку з грибами+зелень і ставимо страву в гарячу духовку на 15 хвилин.

Смачного!

0

4

Морквяна запіканка з печерицями

1 кг моркви, 1 ст. ложка вершкового масла, 1/2 ч. ложки цукру, сіль, мелений чорний перець, 4 ст. ложки сухого білого вина, 100 мл вершків, 250 г печериць, 1 пучок зелені петрушки, 150 г сиру гауда.
Морквяна запіканка з печерицями

Моркву нарізати на товсті смужки і тушкувати на розігрітому вершковому маслі 3-4 хв., додавши цукор, а потім сіль і перець. Вино довести до кипіння і кип’ятити протягом 6 хв. Долити половину вершків. Розігріти духовку до 200°С. Гриби нарізати на невеликі шматки. Подрібнити зелень петрушки, сир порізати кубиками. Викласти моркву, гриби, петрушку в неглибоку форму для запікання, полити сумішшю вина з вершками, посипати кубиками сиру і полити вершками, що залишилися. Запікати 6 хв.

http://archive.wz.lviv.ua/image/3457/articles/55264-178x122.jpeg

Джерело

0

5

Запіканка з печериць «Італія»

Інгредієнти:   1 кг печериць, 150 г вершкового масла, 2 цибулини, 200 г сметани, 5 столових ложок панірувальних сухарів, 6 яєць, 1 столова ложка оливкової олії, 100 г бринзи, 1 пучок зелені петрушки, перець і сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Лук очистити, вимити й нарізати кільцями. Бринзу натерти на крупній тертці.

Яйця збити. Зелень петрушки вимити і нарубати. Гриби перебрати, промити, обсушити, дрібно нарізати, змішати з цибулею, посолити, поперчити і смажити на вершковому маслі протягом 15 хвилин. Потім додати сметану і тушкувати до готовності. Тушковані гриби і цибулю змішати з панірувальними сухарями і збитими яйцями, викласти у змащену оливковою олією форму, посипати тертою бринзою і запікати в помірно розігрітій духовці протягом 10-12 хвилин. Запіканку викласти на блюдо, нарізати порційними шматками, посипати зеленню петрушки і подати до столу.

Джерело

0

6

Картопляно-грибна запіканка

Інгредієнти:

400 г картоплі
2 яйця
100 г білих грибів (свіжих або заморожених)
100 г лисичок
2 середніх цибулини
150 мл вершків 20%
50 г вершкового масла
80 г сиру
сіль за смаком
сухарі для посипання форми

Картоплю відварюємо (в процесі солимо) і розминаємо в пюре з маслом і 1 яйцем.

Білі гриби обсмажуємо на рослинному маслі з 1 цибулиною, солимо.

Лисички ріжемо і окремо обсмажуємо з другої дрібно нарубаної цибулиною.

Форму для запікання змащуємо маслом і посипаємо сухарями.

Половину пюре змішуємо з білими грибами і вкладаємо в форму.

Зверху кладемо лисички.

Накриваємо другою половиною пюре.

Вершки збиваємо з 1 яйцем, додаємо натертий сир.

Заливаємо цією сумішшю запіканку, ставимо форму в розігріту до 190 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Смачного!

http://receptiki.com.ua/images/2/1462.jpg

Джерело

0


Вы здесь » Грибник » Перші та другі страви » Грибні запіканки