Грибник

Грибник

Объявление

Мета даного сайту - залучення уваги до однієї з найбільш перспективних галузей рослинництва - грибівництва. Вирощуючи печериці, можна отримувати до 300 кілограм продукції з одного квадратного метра на рік. Цілорічний цикл вирощування, висока рентабельність (в середньому 30 - 40%), можливість механізації і автоматизації основних технологічних процесів, використання в якості основної сировини відходів сільського господарства, необмежений ринок збуту - ось далеко не повний перелік переваг грибівництва. Матеріали сайту допоможуть Вам отримати загальне уявлення про технології приготування компосту та вирощування печериць. Ми готові на взаємовигідних умовах надати Вам детальну інформацію, засновану на практичному досвіді роботи з компостом і печерицями в промислових умовах, і допомогти освоїти цей вид бізнесу.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Грибник » Перші та другі страви » Грибне рагу


Грибне рагу

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Переглянути рецепти можна тут

http://yakulinar.net/wp-content/uploads/2012/02/%D0%9F%D1%96%D1%81%D0%BD%D1%96-%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8-%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%BD%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B3%D1%83-%D0%BF%D1%96%D1%81%D0%BD%D1%96-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8.jpg

0

2

Як приготувати рагу з печериць?

Дуже смачне блюдо, при відповідному оформленні може подаватися і до урочистого столу, цілі шампіньйони виглядають дуже красиво. Відмінно змішується і з рисом, і з картоплею. Найсвіжіші печериці можна поміняти консервованими.

Інгредієнти: найсвіжіші шампіньйони — 500 гр, одна велика цибулька, декілька зубчиків часнику, 50 г копченої грудинки, половина склянки червонуватого вина, 125 мл. сметани, бульйон, масло, сіль і темний мелений перець.
Для гарніру — Дві склянки рису, сіль, рослинне масло, стакан консервованого зеленого горошку, два нових помідора, 4 склянки бульйону (м'ясного або курячого).

Якщо вирішите готувати страву для свята, то краще вибирати маленькі грибочки, щоби їх не різати. Цибулю дрібно нарубати, порізати кубиками грудинку. У сковорідці розігріти олію, покласти грудинку і обсмажити до прозорого кольору. Додати цибулю, трохи обсмажити, викласти шампіньйони, часник. Залити гриби червонуватим вином і тушкувати хвилин 5. Потім додати трохи бульйону, сіль, темний мелений перець, прокип'ятити, покласти сметану і в цьому соусі тушкувати гриби близько 10 хвилин. Огнь повинен бути дуже невеликий.
Рис помити, додати дещицю масла, сіль, залити бульйоном і варити до готовності. Коли рис буде готовий, покласти в нього нарізані кубиками помідори і зеленуватий горошок. Все перемішати, заповнити рисом форму (піалу або салатник) і трохи утрамбувати. Перевернути на тарілку або на блюдо і викласти гриби. Полити соусом, прикрасити зеленню.

Джерело

0

3

Свинина з рагу з печериць

Для рецепту вам буде потрібно:
 
      свинина - 400г
    цибуля ріпчаста - 4 шт
    часник - 2 зубчики
    шампіньйони - 250г
    помідор - 4 шт
    лимон - 1/2 шт
    сіль, чорний перець (мелений) - за смаком
    рослинна олія - ??2 стл

М'ясо вимити, обсушити і нарізати невеликими кубиками Гриби почистити, вимити і крупно нарізати Ріпчасту цибулю і часник очистити і дрібно нарізати Помідори опустити на 30 с в киплячу воду, дістати шумівкою ой, зняти шкірку, м'якоть дрібно нарізати Лимон нарізати тонкими часточкамиками.

У великій сковороді розігріти олію і підрум'янити м'ясо при постійному помішуванні Додати цибулю і часник, злегка обсмажити Потім покласти гриби і смажити, поки не випарується вся рідина Доба Вставити помідори і лимон, посолити, поперчити і влити трохи води Накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 15 мі мин.

Готову страву можна посипати рубаною зеленню, на гарнір подати картоплю або рис.

Джерело

0

4

"Грибне рагу з сиром":

http://xi.net.ua/uploads/posts/2013-08/1376942462_483tpayexqc.jpg
250 г грибів
половина маленької цибулини
1 цибуля-порей (тільки біла частина)
маленький зубчик Чеснова
56 г борошна
56 г вершкового масла
1,5-2 склянки молока
1/2 чайної ложки солі
1/4 чайної ложки меленого чорного перцю
2 столових ложки нарізаної петрушки
сік лимона
30 г тертого пармезану
1 столова ложка оливкової олії

Вимийте і пропустіть через м'ясорубку білу частину цибулі-порею і ріпчасту цибулю, натріть часник.
Вимийте і вичистіть гриби, наріжте.
Нагрійте олію на сковороді і спассеруйте цибулю близько хвилини. Додайте на сковороду порей і часник і продовжите готувати на середньому вогні. Викладіть гриби і дайте їм час пропектися.
Приготовлені гриби перекладіть в тарілку і закрийте фольгою.
Розтопіть вершкове масло, додайте борошно і готуйте рагу близько 2 хвилин, помешівая.Влейте молоко, доведіть до кипіння і дайте загуснути. При необхідності додайте ще молока, але не переборщіть, оскільки ще додавати лимонний сік. Посоліть і поперчіть соус, поверніть гриби в сковороду.
Додайте 2-3 столових ложки соку. Дайте соусу час покипіти близько 5 хвилин. Натріть пармезан і додайте його до грибів. Закінчити потрібно петрушкою.
Приємного апетиту!

0

5

Грибне рагу

http://kulinarni-recepty.com.ua/images/foto/gribi/gribne_ragu/gribne_ragu.jpg
Вам знадобиться:

    500 грам грибів
    200 грам сметани
    500 грам картоплі
    200 грам цибулі
    рослинна олія
    перець
    сіль
    зелень

Спосіб приготування:
Подрібнюємо цибулю і гриби. Цибулю обсмажуємо на сковороді з олією, після чого додаємо гриби. Також додаємо трохи перцю, солі і 50 мл води. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо рагу протягом 30 хвилин. Очищаємо і нарізаємо картоплю, додаємо її в рагу і продовжуємо готувати 20 хвилин. Подрібнюємо зелень і разом зі сметаною додаємо в рагу. Тушкуємо грибне рагу ще 5 хвилин і воно буде готове.
Смачного!

Джерело

0

6

Грибне рагу. Знадобиться: Пол кілограма грибів, П’ятсот грам картоплі, Двісті грам сметани, Двісті грам цибулі, зелень за смаком, сіль, перець чорний мелений, рослинне масло

Цибуля ріпчаста дрібно нашаткувати. Грибочки нашаткувати шматочками. На рослинному маслі трохи підсмажити цибулю ріпчасту. Додати грибочки, 50 мілілітрів води, посолити, поперчити, протушкувати з закритою кришкою близько 30 хв. Картоплю очистити, нашаткувати шматочками. Додати Картоплю до грибів, згасити із закритою кришкою до готовності (в межах 20 хв). Зелень дрібно покришити. До грибів з картоплею додати сметану. Якщо потрібно, посолити. Слідом додати зелень. Протушкувати П’яти хв.

http://hot-recipes.info/wp-content/uploads/2012/07/3-290x153.jpg

Джерело

0

7

Грибне рагу з томатами

http://bestrecept.in.ua/wp-content/uploads/2012/10/JaXejgAWFds-300x282.jpg
Інгредієнти:

Печериці свіжі — 300 г, цибуля (великий) — 1 цибулина, помідори — 4 шт, перець болгарський 2 шт, масло олівковоеБазілік (свіжий) — 1 пучок, сіль (і перець) — на смак.

Спосіб приготування:

Шампіньйони і цибулю очистіть, наріжте. Помідори і перець наріжте часточками. У великій сковороді розігрійте оливкову олію, просмажте цибулю, потім додайте гриби і помідори і перець. Зменшіть вогонь і тушкуйте хвилин 20 під кришкою, не забуваючи помішувати. В кінці приготування посоліть, поперчіть, додайте базилік і перемішайте.
Таке рагу можна подавати з рисом або макаронами, посипавши зверху гаряче блюдо тертим сиром.

Джерело

0

8


Грибне рагу

http://recepti.biz.ua/images/iz-krup/gribne-ragu-ni-grama-vorogu_1.jpg

інгредієнти:

    Гриби печериці 250 г
    Гриби білі (сухі в порошку) 1 ст.л.
    Цибуля біла 1 шт.
    Морква 2 шт.
    Цукіні (кабачок) 2 шт.
    Селера черешкова 1 шт.
    Перець солодкий (червоний) 1 шт.
    Олія рослинна 5 ст.л.
    Часник 2 зуб.
    Вершки 100 г
    Крупа гречана 500 г
    Помідор 2 шт.
    Масло вершкове 20 г
    Приправа
    Зелень кропу
    Зелень петрушки

Овочі вимити, почистити.

Обсмажити цибулю у 3 ст. л. олії до золотистого кольору і додати всі овочі, порізані маленькими кубиками, за ступенем їх твердості: морква, селера, цукіні, болгарський перець, помідори. Постійно помішувати, щоб не пригоріли. Додати крупно нарізаний часник. Посолити, додати приправи (перець білий мелений).

Коли овочі підрум'яняться, влити вершки, добре перемішати, накрити кришкою і поставити тушкуватися на зовсім маленькому вогні.

Печериці крупно порізати уздовж, і на окремій добре розігрітій сковорідці практично "гриль", так щоб із них пішла вода і їхній смак став більш інтенсивним. Додати ст. ложку порошку із сухих білих грибів. Додати крупно нарізаний часник і кріп - вони також посилять грибний смак. Трохи посолити у кінці.

Гриби викласти в овочі і акуратно перемішати.

Гречану кашу поставити варитися одночасно із початком обробки овочів. Заздалегідь прогріти духовку. Коли каша практично готова, перекласти її на відкриту вогнетривку посудину і поставити в духовку трохи підсушити. Дістати, порційно заповнити форму (чашку), утрамбувати і перевернути на тарілку. Повторити за кількістю їдців. Додати маленький шматочок вершкового масла у верхівку кожної порції.

Сирокопчену шинку або бекон обсмажити майже на сухій сковороді. Прикрасити гречану башточку смужками (шматочками) бекону.

Порційно розкласти на тарілки.

Джерело

0

9

http://yakulinar.net/wp-content/uploads/2012/02/-%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8-%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%BD%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B3%D1%83-%D0%BF%D1%96%D1%81%D0%BD%D1%96-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-300x212.jpg

Інгредієнти:

гриби – 300 г
картопля – 3 шт.
морква – 1 шт.
цибуля ріпчаста – 1 головка
горошок зелений свіжий – 2 ст. ложки
масло рослинне – 2 ст. ложки
томат-пюре – 1 ст. ложка
цибуля зелена
сіль

Приготування:

Гриби очистіть, промийте і крупно наріжте, цибуля ріпчаста наріжте півкільцями, тушкуйте з додаванням олії протягом 10 хвилин.

Посоліть, влийте розведене 3 склянками гарячої води томат-пюре і доведіть до кипіння.

Додайте нарізані кубиками картоплю і моркву, зелений горошок, прогрійте на слабкому вогні 20 хвилин.

Перед подачею посипте рагу нарізаною зеленою цибулею.

Джерело

0


Вы здесь » Грибник » Перші та другі страви » Грибне рагу