Грибник

Грибник

Объявление

Мета даного сайту - залучення уваги до однієї з найбільш перспективних галузей рослинництва - грибівництва. Вирощуючи печериці, можна отримувати до 300 кілограм продукції з одного квадратного метра на рік. Цілорічний цикл вирощування, висока рентабельність (в середньому 30 - 40%), можливість механізації і автоматизації основних технологічних процесів, використання в якості основної сировини відходів сільського господарства, необмежений ринок збуту - ось далеко не повний перелік переваг грибівництва. Матеріали сайту допоможуть Вам отримати загальне уявлення про технології приготування компосту та вирощування печериць. Ми готові на взаємовигідних умовах надати Вам детальну інформацію, засновану на практичному досвіді роботи з компостом і печерицями в промислових умовах, і допомогти освоїти цей вид бізнесу.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Грибник » Закуски » Фаршровані гриби


Фаршровані гриби

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Переглянути рецепти можна тут

http://yak-prosto.com/images/c/a/yak-farshiruvati-gribi.jpg

0

2

http://www.smachno.in.ua/files/zakusky/pecheryci-farshyrovani/MAIN-pecheryci-farshyrovani.jpg

Інгредієнти:

    печериці (з крупними шапками) - 700 гр.
    цибуля - (100 гр.)
    вершкове масло - 2-3 ст. л.
    оливкова олія - 2-3 ст. л.
    зелень петрушки - 1 пучок
    лимон - 1/2 шт.
    мускатний горіх - 1/2 ч. л.
    перець чорний мелений
    сіль

Приготування:

*** Кількість цибулі в цьому рецепті залежить від кількості ніжок печериць і повинна складати 1/2 від маси ніжок печериць.

Гриби промити, добре просушити, відділити ніжки від шапочок. Ніжки і шапочки очистити від плівки.
Цибулю нарізати дрібними кубиками.
Обсмажити цибулю на вершковому маслі протягом 5 хв., до напівпрозорого стану, періодично помішуючи.
Тим часом нарізати дрібними кубиками ніжки грибів.
Подрібнені ніжки додати в сковорідку, зразу за ними додати 1 ст. л. лимонного соку, збільшити вогонь і смажити, помішуючи, протягом 10 хв. Лимонний сік тут додається для того, щоб гриби не темніли під час смаження, ну і для смаку, звичайно.
Тим часом посікти петрушку і змішати її з 1/2 ст. л. лимонного соку.
До грибів з цибулею додати петрушку, посолити, поперчити, додати 1/2 ч. л. меленого мускатного горіху і смажити протягом 2 хв. до випаровування лимонного соку.
Шапочки печериць висипати в посудину, полити оливковою олією і все перемішати руками.
Шапочки грибів викласти на деко, злегка посолити і всередину покласти по невеликому шматочку масла. Деко помістити у розігріту до 180 °С духовку і випікати 15-20 хв. Якщо вам не до вподоби жирна їжа, масла кладіть менше.
Коли шапочки грибів підрум'яняться - вийняти деко з духовки.
В гарячі шапочки накласти фаршеву суміш і подавати до столу. Фаршировані печериці готові.
При подачі притрусити січеною зеленню петрушки.

Джерело

0

3

Фаршированные шампиньоны.

Ингридиенты: шампиньоны (крупные) - 10 шт.; помидор - 1 шт.; перец болгарский - 1 шт.; сыр - 100-150г; зелень укропа и петрушки - 1 пучок; листовой салат; сметана - 2 ст.л.; яйцо - 1шт.; панировочные сухари; соль; перец.

У шампиньонов вырезать ножку, измельчить её для фарша. Так же для фарша измельчить помидор, болгарский перец, зелень, добавить немного тёртого сыра, ножек грибов, посолить и поперчить. Взбить одно яйцо, добавить к нему сметану, соль и перец, перемешать.

Обмакиваем в сметанный соус шляпки грибов, обваливаем в панировке и выкладываем на противень с пергаментом, начиняя смесью и присыпая сыром. Я еще внутрь шляпки добавила немного соуса.

В разогретую духовку на 15-20 минут при 180 С.

http://imgs.gotovim.ru/pics/sbs/farshampinon/rec.jpg

Джерело

0

4

Печериці фаршировані курячою грудинкою і сиром

http://www.smachno.in.ua/files/zakusky/pech-farsh/farshyrovani-pecheryci.jpg

Інгредієнти:

    печериці крупні - 13 шт.
    перепелині яйця - 13 шт.
    куряче філе - 100 гр.
    болгарський перець - 70 гр.
    сир твердий - 50 гр.
    базилік свіжий - один невеликий пучок
    соєвий соус - 1 ст. л.
    олія для смаження
    сіль, перець

Приготування фаршированих печериць:
Печериці помити, обсушити. Акуратно вирізати ніжки так, щоб в шапочках залишились невеликі заглибини.
Куряче філе порізати дрібними кубиками і обсмажити на олії.
Невеликий шматок болгарського перцю нарізати дрібними кубиками.
Сир натерти на дрібній терці.
Зелень базиліку подрібнити.
Обсмажене куряче філе, болгарський перець, сир і базилік викласти в посудину, поперчити, трошки посолити і додати соєвй соус. Все перемішати.
Деко застелити пергаментним папером, викласти шапочки печериць і наповнити їх начинкою. По середині кожної шапочки пальцем втиснути фарш – зробити невелике заглиблення.
В кожну шапочку розбити по одному яйцю. Деко з фаршированими печерицями помістити в розігріту до 200 °С духовку і випікати 20 хв. Як тільки білки схопляться, печериці фаршировані курячою грудинкою і сиром готові.
Печериці фаршировані курячою грудинкою і сиром подавати до столу гарячими, можна прикрасити свіжим базиліком.

Джерело

0

5

Печериці фаршировані пшоняною кашею

http://img.cookorama.net/uploads/images/00/20/62/2013/06/20/eeb8dc_780x.jpg

Інгредієнти
крупа пшоняна - 1/2 склянки
печериці - 7-8 шт.
цибуля зелена
олія оливкова - 2 ст. ложки
масло вершкове - 1 ст. ложка
помідор - 1 шт.
сир твердий (тертий, Ементаль)- 2 ст. ложки
сіль
перець чорний мелений

Розраховано на 3 порції

Печериці фаршировані пшоняною кашею — смачна та легка у приготуванні закуска, яка до того ж ефектно виглядає на столі.
Приготування:
1. Для початку потрібно приготувати кашу:
1/2 склянки крупи насипаємо в каструльку і наливаємо 1 склянку води. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Потім виливаємо крупу з окропом в сито і добре промиваємо під проточною водою.Тепер повертаємо крупу в каструльку, додаємо сіль за смаком і заливаємо склянкою води (співвідношення 1:2). Ставимо на середній вогонь і НЕ накриваємо кришкою. Спостерігаємо за крупою — приблизно через 10 хв після закіпання накриваємо каструльку кришкою і вимикаємо вогонь.
2. Гриби почистити і від'єднати ніжки. Ніжки грибів дрібно нарізати.
3. Цибулю почистити, нарізати.
5. Помідор(можна замінити на перець) очистити від шкірки і також дрібно нарізати.
6. Розігріти сковорідку з маслом і оливковою олією, викласти цибулю, підсмажити до прозорості, додати ніжки грибів, а через пару хвилин помідор, приправити за смаком сіллю і перцем.
7. Далі додати кашу і все ретельно перемішати.
8. Заповнити грибні шапочки фаршем і зверху посипати тертим сиром.

Випікати близько 25 хвилин у духовці при температурі 180 гр.

Джерело

0

6

Фаршировані печериці
http://img.cookorama.net/uploads/images/00/00/89/2013/04/23/9e8e8b_780x.jpg
Інгредієнти
гриби (печериці)
фарш м'ясний
цибуля ріпчаста (терта)
сіль
перець чорний мелений
яйце куряче
вода
борошно
сметана

Приготування:
Гриби помити, почистити і розділити на шапочки і ніжки.

Приготувати фарш:
В мене мішаний м’ясний фарш, додати потерту цибулю, сіль, перець, яйце і трошки води.
Нафарширувати шапочки, обкотити в борошні, і в збитому яйці. Обсмажити з обох сторін.
Ніжки грибів порізати і протушити разом з порізаною цибулею. Коли втушиться, додати сметану, сіль, перець. Цією підливою залити шапочки і протушити ще 15 хвилин.

Джерело

0

7

Фаршировані печериці з сиром

http://shefkuhar.com.ua/uploads/posts/2013-06/thumbs/1370861033_farshirovan-pecheric-2.jpg

Інгредієнти:
30 штук великих печериць,
100-150 грамів сиру,
5-6 столових ложок сметани 20-25% жирності,
1 невеликий пучок кропу,
рослинна олія,
сіль,
перець чорний мелений (суміш перців).

Спосіб приготування:
Відокремити ніжки від шляпок. За допомогою гострого ножа і чайної ложки акуратно вийняти м'якоть з капелюшків грибів.

М'якоть і ніжки грибів нарізати дрібними кубиками.

Дрібно нарізати кріп.

Додати в підготовлену ємність гриби і кріп.

Додати сметану. Посолити і поперчити. Ретельно перемішати.

Наповнити отриманою масою капелюшки грибів.

Сир натерти на крупній тертці.

Духовку розігріти до 160-180 градусів. Деко змастити олією і викласти підготовлені печериці, посипати натертим сиром і випікати протягом 15-20 хвилин.

Печериці запечені з сиром готові. Подавати бажано гарячими до м'яса або як окрему страву.

Джерело

0

8

Фаршировані печериці

http://dreamfood.ua/uploads/posts/2010-05/thumbs/1274809909_img_1075.jpg

Гриби помити ,почистити ,відділити ніжки від шапочок.
Шапочки нафарширувати м"ясним фаршем. Фарш готуємо як для пельменів:
фарш, яйце, трошки води, сіль і перець, цибуля на дрібній терці або через часникодавку
Шапочки макати в муку потім у збите яйце і обжарити на сковороді в олії з двох сторін.
З ніжок зробити підливку.
Ніжки порізати, підсмажити на вершковому маслі разом з цибулею. Коли підрумяниться, додати трошки муки, сметану ще трохи вершкового масла, спеції: сіль ,перець, перець духм'яний, лавровий листок і тушкувати до готовності.
Фаршировані шапочки залити грибною підливкою і протушити 10-15 хв

Джерело

0


Вы здесь » Грибник » Закуски » Фаршровані гриби