Грибник

Грибник

Объявление

Мета даного сайту - залучення уваги до однієї з найбільш перспективних галузей рослинництва - грибівництва. Вирощуючи печериці, можна отримувати до 300 кілограм продукції з одного квадратного метра на рік. Цілорічний цикл вирощування, висока рентабельність (в середньому 30 - 40%), можливість механізації і автоматизації основних технологічних процесів, використання в якості основної сировини відходів сільського господарства, необмежений ринок збуту - ось далеко не повний перелік переваг грибівництва. Матеріали сайту допоможуть Вам отримати загальне уявлення про технології приготування компосту та вирощування печериць. Ми готові на взаємовигідних умовах надати Вам детальну інформацію, засновану на практичному досвіді роботи з компостом і печерицями в промислових умовах, і допомогти освоїти цей вид бізнесу.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Грибник » Несолодка випічка » Несолодка випічка


Несолодка випічка

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Пиріг з грибами на листковому тісті":

http://xi.net.ua/uploads/posts/2013-07/1373374178_dv1dqjwrhhw.jpg
лист листкового тіста
550-600 г лісових грибів (гливи, лисички та інші) + 220 г печериць
по 1 столовій ложці вершкового і оливкового масла для смаження на кожні 100 г грибів (для печериць в 2 рази більше)
3 столових ложки свіжої зелені (петрушка, зелена цибуля, чебрець, естрагон та інші за вибором)
1 великий яєчний жовток
170 г сметани
70 г тертого сиру (Грюйєр, Емменталь або будь-який інший)

Духовку нагрійте до 200 градусів. Разморозьте тісто (близько 15 хвилин) і розкачайте в тонкий квадрат. Перекладіть його на застелений папером для випічки деко. Загніть тісто по краях для бортика. Жовток збийте і змастіть їм краю. Поставте деко в холодильник поки готуєте гриби.
Гриби наріжте і обсмажте невеликими порціями на сковороді на олії до хрусткої скоринки (близько 5 хвилин). Коли всі гриби обсмажені, перемішайте їх із зеленню в мисці.
Сметану збийте з рештою жовтком до однорідної маси. Дістаньте деко з холодильника і нанесіть цю масу по всьому периметру, не торкаючись бортика. Присипте тертим сиром і зверху викладіть гриби.
Випікайте в розігрітій духовці протягом 20-30 хвилин до золотисто-коричневої скоринки (кожні 10 хвилин повертайте деко, щоб запеклось рівномірно з усіх сторін).
Дістаньте з духовки, злегка остудіть, наріжте і подавайте. Присипте додатково зеленню при бажанні.

Джерело

0

2

"Пиріг з картоплею та грибами":

http://xi.net.ua/uploads/posts/2013-06/1372418879_nd0cmxgghww.jpg

"Пиріг з картоплею та грибами":

Для тіста:
300 г борошна
150 г маргарину
2 яйця
щіпка солі

Для начинки:
200-300 г грибів
3 картоплини
1 цибулина
250 г сметани
100 г молока
2 яйця
3 ст. ложки борошна
сіль, перець

1. Маргарин змішати з сіллю, збитими яйцями і борошном. Замісити тісто і прибрати в холодильник на кілька годин.
2. Цибулю порізати і обсмажити до золотого кольору, додати нарізані гриби, смажити ще 10 хв.
3. Картоплю очистити і нарізати пластинками.
4. Яйця збити зі сметаною, молоком, сіллю і борошном.
5. Тісто розділити на 2 частини і розкачати.
6. Одну частину викласти на деко, на тісто викласти картоплю, гриби з цибулею, залити яєчно-молочною сумішшю.
7. Випікати при 180 градусах 40-50 хвилин

Джерело

0

3

Пиріг з грибами по-українськи

http://shefkuhar.com.ua/uploads/posts/2012-09/thumbs/1348839148_s-gribami.jpg

Для тіста:
320 г борошна

250 г кефіру
200 г вершкового маргарину
1/2 ч.л. соди
сіль

Для начинки:
150 г сушених грибів
100 г ріпчастої цибулі
зелена цибуля
чорний мелений перець
сіль

Це український рецепт відкритого пирога на кефірі, який можна приготувати всього за кілька хвилин у мікрохвильовій печі.

Приготування:

На 2 години замочити гриби в теплій воді.

На водяній бані розтопити маргарин, перемішати його з кефіром, додати соду, поступово ввести борошно і замісити тісто, залишити тісто для вистоювання на 50 хв.

Нарізати, перемішати з нашаткованим дрібно цибулею гриби, поперчити і посолити, влити трохи води (вона повинна покривати гриби повністю), на повній потужності мікрохвильової печі готувати 5-6 хв.

Розкачати тісто, викласти його у форму розміром близько 20-25 см, по краях зробити бортики.

Викласти на тісто рівномірним шаром грибну начинку, посипати все зверху рубаним зеленим луком.

На повній потужності запекти пиріг з грибами по-українськи в мікрохвильовій печі 5-6 хв, потім довести до готовності протягом ще 2-3 хв на середньої потужності, в цьому ж посуді подати до столу.

Джерело

0


Вы здесь » Грибник » Несолодка випічка » Несолодка випічка