http://dreamfood.ua/uploads/posts/2013-06/1372602925_1332232620.jpg

Інгредієнти:

800 г грибів
1 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. дрібно нарізаного кропу
2 ст. л. натертого твердого сиру
2 ст. л. сметани
4 ст. л. панірувальних сухарів
сіль, перець за смаком

Для тіста:
2 скл. борошна
2 скл. молока
2 яйця
1/4 ч. л. соди
1 ст. л. олії
сіль

Спосіб приготування:
Гриби дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі, посолити, поперчити.
Додати зелень і перемішати.
З борошна, яєць, молока замісити рідке тісто.
Додати сіль, соду, олію і перемішати. Спекти млинці, підрумянивши їх з одного боку.
На підрум'янену сторону млинчиків розкласти гриби. Згорнути млинці конвертиками, укласти у форму, змащену маслом і посипану половиною норми сухарів. Змастити сметаною, посипати сиром, змішаним з рештою сухарями, і запікати при 220 ° С до утворення золотистої скоринки.
Окремо можна подати сметану.
Смачного!!!

Джерело