1 кг. печериць
1/3 склянки оцту 9%
1/2 склянки рослинного масла
6 зубків часнику
20 горошин чорного перцю
10 лаврових листків
2 чайні ложки солі
1 чайна ложка цукру
Спосіб приготування

Хто не пробував ще ці диво грибочки, дуже багато втратив.
Як казав Райкін - смак специфічний!!
Обалденно смачні, в міру гострі, чесночек з Лавриком у парі дають такий аромат - закачаєшся!! Отже.
Гриби вимити, великі розрізати навпіл.
Скласти в каструлю.
Покласти перець, Лаврик і роздавлений часник.
Влити олію і оцет.
Посолити і подсахаріть.
Перемішати.
Варити на середньому вогні до закипання.
Гриби нагріваються і починають втрачати воду, маринаду ставати більше.
Як закипить, варимо на маленькому вогні рівно 5 хвилин і вимикаємо.
Даємо охолонути в каструлі.
Перекладаємо в чисту банку і закриваємо звичайної кришкою.
Відправляємо в холодильник на 4 години.
А потім відкриваємо, ставимо на стіл, наливаємо в стопку крижаної горілочки і .... Смакота незвичайна!!!

Джерело