Грибник

Грибник

Объявление

Мета даного сайту - залучення уваги до однієї з найбільш перспективних галузей рослинництва - грибівництва. Вирощуючи печериці, можна отримувати до 300 кілограм продукції з одного квадратного метра на рік. Цілорічний цикл вирощування, висока рентабельність (в середньому 30 - 40%), можливість механізації і автоматизації основних технологічних процесів, використання в якості основної сировини відходів сільського господарства, необмежений ринок збуту - ось далеко не повний перелік переваг грибівництва. Матеріали сайту допоможуть Вам отримати загальне уявлення про технології приготування компосту та вирощування печериць. Ми готові на взаємовигідних умовах надати Вам детальну інформацію, засновану на практичному досвіді роботи з компостом і печерицями в промислових умовах, і допомогти освоїти цей вид бізнесу.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Грибник » Консервація » Рецепт засолених шампіньйонів в домашніх умовах


Рецепт засолених шампіньйонів в домашніх умовах

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Приготувати таку знатну закуску нескладно, потрібно лише чітко слідувати інструкціям, наданим в рецепті.
Як засолити печериці - рецепт домашньої заготовки.
Інгредієнти:
На один літр розсолу.
3 - 4 зубчики часнику,
2 - 3 головки цибулі,
3 - 4 лаврових листа,
7 - 8 горошинок перцю запашного,
2 - 4 гвоздики.
Оцет - 1 столова ложка,
Сіль - 1 столова ложка,
Цукровий пісок - 4 - 5 чайних ложок.
На засолювання печериця йдуть міцні, попередньо очищені і промиті гриби, бажано, щоб вони були однакові. Великі екземпляри можна порізати на шматочки бажаного розміру.
Підготовлені таким чином шампіньйони пересипати сіллю і витримати в такому стані до виділення соку.
Злити сік, що утворився і затоку киплячою водою проварити на повільному вогні, помішуючи близько 30 хвилин.
Далі гриби викласти, а грибний навар процідити через кілька шарів марлі.
У проціджений бульйон покласти оцет, цукор і сіль.
Ретельно промиті скляні банки простерилізувати, укласти в них часточки часнику і маленькі головки цибулі, а також спеції.
Заповнити банки в наступній послідовності. Спочатку банку на третину залити маринадом, потім акуратно укласти печериці, намагаючись їх не пошкодити. Коли вміст досягне верху долити гарячим розсолом так, щоб деяке його кількість перелилося через край.
Прикрити, наповнені грибами, банки кришками і стерилізувати 20 - 25 хвилин в киплячій воді.
Закатати металевими кришками. Як бачите, засолити шампіньйони зовсім нескладно.
Маленька хитрість. Для приготування розсолу краще використовувати емальований посуд, а зберігати гриби в дерев'яному або скляному посуді, як у нашому випадку.
Дотримуючись вищеперелічених порад, ви отримаєте смачні грибочки, які по достоїнству оцінять ваші родичі і друзі. А ще не забудьте спробувати приготувати мариновані шампіньйони.
Смачного!...

Джерело

0

2

Соленые кислые огурцы на зиму, без уксуса и лимонной кислоты. Хрустящие, приятные и очень вкусные огурчики, как из бочки. Этот рецепт засолки огурцов доступный и под силу даже начинающему кулинару, главное - тщательно подготовить продукты и банки. Удачных заготовок!
https://img1.russianfood.com/dycontent/images_upl/271/sm_270133.jpg
Продукты
(на три литровые банки)

  • Огурцы – 2 кг

  • Листья хрена – 2-3 шт.

  • Листья смородины – 12 шт.

  • Листья вишни – 12 шт.

  • Зонтики укропа – 7 шт.

  • Чеснок – 12 зубчиков

Для рассола (на три литровые банки уйдет 1,5-2 л):

  • Вода (некипяченая) – 3 л

  • Соль – 150 г (6 ст. л.)

Как приготовить:

  • Огурцы промыть от налета (можно использовать новую губку для мытья посуды) и отрезать место плодоножки (не обязательно).

  • На дно ведра или кастрюли (можно в 3-литровую банку) положить часть промытой зелени и нарезанный чеснок.

  • Равномерно разложить в ёмкость с зеленью часть огурцов. Затем снова часть зелени и чеснок, огурцы и остальную зелень с чесноком.

  • В 3-х литрах холодной некипяченой воды растворить соль. Залить рассолом огурцы.

  • Поставить гнет, чтобы огурцы были полностью погружены в рассол (для банки гнет не нужен). Оставить при комнатной температуре на 3-4 дня.

  • Когда рассол помутнеет, достать огурцы из рассола, зелень выбросить. Квашеные огурцы можно есть малосольными, а можно законсервировать кислые огурцы на зиму.

  • Разложить огурчики по стерилизованным банкам.

  • Рассол процедить и прокипятить 3-4 минуты, снимая пену.

  • Залить огурцы в банках рассолом, оставить на 10-15 минут, прикрыв крышками.

  • Рассол снова слить в кастрюлю и закипятить.

  • Еще раз залить огурцы в банках кипящим рассолом и сразу закрыть стерилизованными крышками и закатать.

  • Перевернуть банки с огурцами и дать им медленно остыть под теплым одеялом.

0


Вы здесь » Грибник » Консервація » Рецепт засолених шампіньйонів в домашніх умовах