Грибник

Грибник

Объявление

Мета даного сайту - залучення уваги до однієї з найбільш перспективних галузей рослинництва - грибівництва. Вирощуючи печериці, можна отримувати до 300 кілограм продукції з одного квадратного метра на рік. Цілорічний цикл вирощування, висока рентабельність (в середньому 30 - 40%), можливість механізації і автоматизації основних технологічних процесів, використання в якості основної сировини відходів сільського господарства, необмежений ринок збуту - ось далеко не повний перелік переваг грибівництва. Матеріали сайту допоможуть Вам отримати загальне уявлення про технології приготування компосту та вирощування печериць. Ми готові на взаємовигідних умовах надати Вам детальну інформацію, засновану на практичному досвіді роботи з компостом і печерицями в промислових умовах, і допомогти освоїти цей вид бізнесу.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Грибник » Закуски » Печериці мариновані нашвидкуруч


Печериці мариновані нашвидкуруч

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

http://www.smachno.in.ua/files/2013/zakusky/pecheryci-marynovani-nasvydkuruch/pecheryci-marynovani-nasvydkuruch.jpg
Інгредієнти:

    печериці (бажано маленького розміру) - 500 гр.
    олія соняшникова рафінована - 100 гр.
    оцет 9% - 25 гр.
    часник - 2 зубчики
    лавровий лист - 1-2 шт.
    духмяний перець - кілька горошин
    сіль - 1 ч. л. без вершка
    цукор - 1 / 2 ч. л.
    зелень кропу

Приготування маринованих нашвидкуруч печериць:

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції, тому, якщо у вас велика сім’я або ви дуже любите грибочки ))), пропорції сміливо збільшуйте вдвоє і смакуйте на здоров’я.
Гриби добре помити і повністю обсушити. Якщо використовуються гриби великого розміру, – їх слід розрізати на 2 - 4 частини.
Часник подрібнити ножем.
В каструлю налити олію, оцет, додати подрібнений часник, сіль, цукор, лавровий лист, духмяний перець. Все перемішати, довести до кипіння.
Як тільки маринад закипить, – в каструлю викласти гриби.
Гриби перемішати з маринадом, накрити кришкою і на малому вогні варити 20 хв. Додатково воду не доливати (печериці пустять достатньо власного соку). Зварені печериці попробувати на смак, при потребі додати оцту, солі, перемішати і повністю охолодити в маринаді.
Охолоджені гриби притрусити січеною зеленню кропу і подавати до столу. Печериці мариновані нашвидкуруч готові.

0

2

Грибы в маринаде

Для рецепта вам потребуется:
 
 

    грибы свежие (шампиньоны или белые) - 500г
    лимонный сок - 5 ст.л.
    растительное масло - 4 ст.л.
    лук репчатый - 1 небольшая луковица
    соль - 1 ч.л.
    молотый черный перец - 1/4 ч.л.
    коньяк - 2 ст.л.
    зелень петрушки - по вкусу

Шляпки грибов отделить от ножек, промыть в подкисленной воде (на 500 мл воды 1 ст.л. лимонного сока) и затем вытереть их насухо. Лук мелко нарезать и обжарить на растительном масле. Прибавить к луку грибы и обжаривать 2-3 минуты. Добавить лимонный сок, соль, перец и накрыть сковороду крышкой. Тушить около 5 минут на слабом огне.

Влить в грибы коньяк, размешать и поставить в холодильник на 3 часа. Перед подачей к столу посыпать мелко нарезанной зеленью.

Джерело

0


Вы здесь » Грибник » Закуски » Печериці мариновані нашвидкуруч