Інгредієнти:
Філе куряче — 200гр, яйця — 5шт, печериці — 200гр, цибуля-2 голівки, майонез — 2 ст.ложки, рослинна олія 1.5 ст. ложки, зелень, сіль, перець.
Для прикраси: помідор, морква, перець горошком, зелень.
Спосіб приготування:
Філе відварити, гриби порізати пластинками і підсмажити на олії з цибулею, зварити яйця. Все охолодити. Яйця почистити і розрізати навпіл у вигляді лілій. Білки укласти на блюдо, жовтки подрібнити на тертці.
Філе, гриби з цибулею, жовтки (1 / 3) подрібнити у блендері, додати майонез, дрібно порізаний кріп, перець, сіль за смаком і добре перемішати, поставити на 20 хв у холодильник.
З охолодженого паштету сформувати кульки, обваляти в подрібнених жовтках, укласти в половинки білків. Дзьобики «курчат» зробити з сирої або відвареної моркви, очі — з перцю, гребінці — з шматочків помідора. Прикрасити зеленню.